Sportnieuws van Sportservice Kennemerland

ingevoerd op 29-11-2015

JeugdSportPas (JSP)
Blok 2 van de JSP komt er weer aan! Met de JSP kunnen kinderen uit groep 1 t/m 8 voor     € 5,- kennis maken met een sport, zonder verdere verplichtingen zoals bijvoorbeeld lid worden. De kennismakingen bestaan uit (doorgaans) vier lessen. Kijk voor het volledige aanbod en informatie over leeftijden, trainingslocaties en lestijden op onze JSP-website via www.sportservicekennemerland.nl. Inschrijven voor blok 2 kan van 11 december t/m 4 januari, uitsluitend via bovengenoemde website.

 

PILOT: VolwassenenSportPas (VSP)
Tijdens blok 2 van de JSP krijgen volwassenen eveneens de mogelijkheid om kennis te maken met verschillende sporten. Iedereen van 18 jaar en ouder die in de gemeenten Castricum of Heemskerk woont kan voor slechts € 5,- vier keer meetrainen bij een vereniging zonder verdere verplichtingen. Kijk op voor meer informatie over de VSP en het aanbod op onze JSP-website via www.sportservicekennemerland.nl. Inschrijven kan van 11 december t/m 4 januari. De lessen worden gegeven in week 4 t/m 7 van 2016.

 

Gratis kerstvakantieactiviteiten!
In de kerstvakantie kan er met Sportservice Kennemerland weer gratis gesport worden.

Mega sportinstuif: Twee uur lang lekker sporten en spelen. Er is een stormbaan, voetbalveld en diverse zwaaionderdelen. Verder wordt er een theather/dans clinic verzorgd door d’ Evelaer en een freestyle voetbal clinic. Maandag 21 december in de Waterakkers in Heemskerk voor groep 3 t/m 8.

Freerunclinic: Op een te gekke manier leer je bewegen over diverse toestellen.
Op 21 december in gymzaal de Hogeweg in Limmen en 23 december in gymzaal Stijkelstraat in Heemskerk. Beiden voor groep 3 t/m 8.

Combiclinic sportinstuif en smashbal: Twee uur sporten, waarvan een uur lekker vrijspelen in de gymzaal: zwaaien, schommelen, trampoline springen, voetballen en nog heel veel meer. Daarnaast krijgen de kinderen een heel uur een smashbal clinic van volleybal-vereniging Croonenburg. In deze clinic leer je al snel hard smashen en veel volleybal specifieke bewegingen. Donderdag 24 december in De Bloemen in Castricum voor groep 3 t/m 8.

Funvolley: Tijdens deze clinic van volleybalvereniging Croonenburg kunnen kinderen van 3 tot 6 jaar kennis maken met een speelse manier van bewegen en worden de ouders geïnformeerd over het Nijntje Beweegprogramma. Deze clinic is op donderdag 24 december van 10.00 tot 11.00 in De Bloemen in Castricum.

Ga naar onze website voor meer informatie en om in te schrijven. Vooraf inschrijven is verplicht en kan vanaf 3 december. Schrijf op tijd in om teleurstelling te voorkomen!

 

CSV Handbal, Coole Kids-middagen!

CSV Handbal organiseert ook dit schooljaar weer de Coole Kids-middagen, waar kinderen van 5-12 jaar kennis kunnen maken met handbal. De volgende vindt plaats op 20 januari in sportcentrum de Bloemen. Kijk op website www.csvhandbal.nl voor meer informatie over CSV en de Coole Kids-middagen.

 

 

AVC atletiek, Strand en Duinlopen
Komende maanden heeft AV Castricum nog drie lopen op het programma staan: de eerste zondag van de maand in december, januari en februari. Deze zijn voor zowel kinderen als volwassenen.

Ga voor meer informatie en inschrijven naar www.avcastricum.nl.

 

Croonenburg, Funvolley en Nijntje Beweegdiploma

Goed leren bewegen is heel belangrijk én ontzettend leuk! Daarom biedt Volleybalvereniging Croonenburg voor kinderen van 3-6 jaar speciale beweeglessen aan waarmee de kinderen het Nijntje Beweegdiploma kunnen behalen. Onder de noemer Funvolley leren de kinderen op een toegankelijke en speelse manier alle basisbeginselen van bewegen. Het plezier in bewegen staat voorop! De beweeglessen worden gegeven door een gecertificeerde trainster.

Het Funvolley vindt elke zaterdag plaats van 10.00 tot 11.00 in de sportzaal van het Clusius College. Kinderen en ouders zijn van harte welkom voor een kennismakingsles. Voor meer informatie kunt u terecht bij Tinka Janissen tel 0639216233.

sportservice1 sportservice1