Sportnieuws van Sportservice Kennemerland

ingevoerd op 24-03-2016

JSP

Blok 3 van de JeugdSportPas (JSP) komt er weer aan! Met de JSP kunnen kinderen uit groep 1 t/m 8 voor € 5,- kennis maken met een sport, zonder verdere verplichtingen zoals bijvoorbeeld lid worden. De kennismaking bestaat uit (doorgaans) 4 lessen en begint direct na de meivakantie. Dit blok kan er onder anderen ingeschreven worden voor: mountainbiken, basketbal, judo, handbal, krav maga, beeball, dans, scouting, voetbal, zwemmen en heel veel meer. Kijk voor het volledige aanbod en informatie over leeftijden, trainingslocaties en lestijden op onze JSP-website die te vinden is via www.sportservicekennemerland.nl. Inschrijven voor blok 3 kan van 24 maart tot en met 6 april, uitsluitend via bovengenoemde website.

 

VSP

Tijdens blok 3 van de JSP krijgen volwassenen eveneens de mogelijkheid om kennis te maken met verschillende sporten. Iedereen van 18 jaar en ouder die in de gemeenten Castricum of Heemskerk woont kan voor slechts € 5,- vier keer meetrainen bij een vereniging zonder verdere verplichtingen. Kijk op voor meer informatie over de VSP en het aanbod op onze JSP-website via www.sportservicekennemerland.nl. Inschrijven voor blok 3 kan van 24 maart tot en met 6 april.

 

Gratis meivakantieactiviteiten

In de meivakantie organiseert Sportservice Kennemerland weer een aantal leuke vakantieactiviteiten, zoals een sportinstuif, kleuterinstuif en bootcamp. Het volledige programma met data en tijden is vanaf 9 april te vinden op www.sportservicekennemerland.nl onder het kopje evenementen. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname, maar let op: vol is vol!

 

Tulpencursus bij hockeyvereniging MHCC

Voor kinderen van 6 tot 12 jaar die op zoek zijn naar een leuke sport of graag willen ervaren wat het is om te hockeyen start op zaterdag 2 april de gratis Tulpencursus.
De Tulpencursus geeft kinderen de mogelijkheid om drie achtereenvolgende weken geheel vrijblijvend met een hockeytraining mee te doen. Een uur lang worden hockeyoefeningen en spelletjes gedaan, vaak afgesloten met een wedstrijdje. Na de training staat er een glas limonade klaar in het clubhuis. De Tulpencursus wordt gehouden op zaterdag 2, 9 en 16 april, van 10.30 tot 11.30 uur bij hockeyvereniging MHCC op sportpark Wouterland. De trainingen worden verzorgd door enthousiaste jeugdtrainers van de club. Tijdens de cursus wordt een hockeystick beschikbaar gesteld. Inschrijven voor de Tulpencursus kan via www.mhcc.nl. Voor meer Informatie kunt u mailen naar tulpencursus@mhcc.nl. Deelname aan de cursus is gratis en schept geen verplichtingen!
 

Funkey bij hockeyvereniging MHCC

Kinderen van 4 tot 6 jaar kunnen bij MHCC deelnemen aan Funkey. Zoals de naam al zegt staat plezier maken voorop, FUN, de oefeningen zijn dan ook op speelse wijze ingedeeld. De kinderen maken tijdens de lessen gebruik van knotshockeysticks. Verder doen ze ook andere balspelletjes. Funkey is een goede basis om je verder te ontwikkelen in hockey of ieder andere balsport. Funkey vindt plaats op zondagochtend van 9.30 tot 10.30 uur. Voor meer informatie en aanmeldingen kunt u mailen naar funkey@mhcc.nl.

 

CSV handbal cool kids-middagen

Ter voorbereiding op het schoolhandbaltoernooi kunnen kinderen van de groepen 3-8 oefenen tijdens de Cool Kids-middagen die CSV Handbal organiseert op woensdag 18 mei en 15 juni van 16.00-17.30 uur op sportpark Wouterland. Het schoolhandbaltoernooi is op 19 juni en de inschrijving gaat via de scholen. Kinderen die echte handbalwedstrijden willen spelen kunnen 2 maanden gratis lid worden, zonder verplichtingen. Meer informatie op www.csvhandbal.nl.

sportservice1 sportservice1