Sportnieuws van Sportservice Kennemerland

ingevoerd op 16-12-2016

Maak je sportkeuze via de JeugdSportPas! 

De JeugdSportPas (JSP) gaat in het nieuwe jaar weer sportief van start! Alle basisschoolkinderen uit Castricum, Akersloot, Limmen en Heemskerk kunnen zich weer inschrijven voor het tweede blok van de JSP. De lessen starten eind januari. Sportservice Kennemerland biedt met de JSP kinderen de mogelijkheid met een sport kennis te maken bij een vereniging of organisatie, zonder verdere verplichtingen. Voor € 5,- kunnen kinderen vier lessen meedoen met een sport naar keuze. Kijk op de JSP website (te vinden op www.sportservicekennemerland.nl) voor alle sporten en meer informatie. Inschrijven voor dit blok kan van 17 december t/m 9 januari, uitsluitend via de website. 

 

VolwassenenSportPas (VSP) Ouders opgelet! Ook u kunt voor slechts € 5,- kennis maken met een sport naar keuze zonder verdere verplichtingen. Kijk op www.sportservicekennemerland.nl voor meer informatie over de VSP.

Gratis sporten in de kerstvakantie!

Sportservice Kennemerland organiseert in de kerstvakantie weer diverse sportieve activiteiten voor kinderen die in gemeente Castricum of Heemskerk wonen of op de basisschool zitten. Alle activiteiten zijn gratis! Wie mee wil doen moet zich vooraf digitaal inschrijven via de website www.sportservicekennemerland.nl. Wees er snel bij, want vol is vol!

?Sportinstuif Deze editie is er weer een grote stormbaan waar de kinderen uit groep 3 t/m 8 zich lekker kunnen uitleven. Daarnaast staat de zaal vol met klim- en zwaaionderdelen, er is een voetbalveld, een slackline, saltostoel en een tweetal clinics. Dinsdag 3 januari 10.00u-12.00u, Sportcentrum de Waterakkers Heemskerk ?Kleuterinstuif Kinderen uit groep 1 en 2 kunnen een uur lang springen, schommelen, zwaaien, rennen, klimmen en spelen met de ballen! Dinsdag 3 januari 13.00u-14.00u, Sportcentrum de Waterakkers Heemskerk ?Multisport Twee uur lang verschillende sporten uitoefenen, wie wil dit nou niet? Er zijn diverse clinics voor kinderen van groep 3 t/m 8: o.a. basketbal van de Sea Devils, smashbal van VV Croonenburg en atletiek van AVC. Woensdag 4 januari 10.00u-12.00u, Sportcentrum de Bloemen Castricum ?Funvolley Kinderen van 3 tot 6 jaar leren op een speelse manier bewegen. Deze les wordt  gegeven door VV Croonenburg Woensdag 4 januari 10:00u-11:00u, Sportcentrum de Bloemen Castricum.

Fijne kerstvakantie en gezellige feestdagen!

Team Sportservice Kennemerland

sportservice1 sportservice1