Gratis voorjaarsvakantieactiviteiten!

ingevoerd op 01-02-2017

 

In de voorjaarsvakantie kan er met Sportservice Kennemerland weer gratis gesport worden. Alle kinderen die in de gemeente Castricum of Heemskerk wonen of naar school gaan kunnen meedoen. Inschrijven kan op sportservicekennemerland.nl.

* Freerunnen: Iedereen die van rennen en springen houdt kan meedoen. Er staat een te gek parcours in de gymzaal klaar! Maandag 20 februari in gymzaal Hogeweg in Limmen, voor groep 3 t/m 5 en 6 t/m 8. 

* Sportinstuif: Twee uur lang lekker sporten en spelen. Een zaal vol met klim- en zwaaionderdelen, er is een voetbalveld, een saltostoel en heel veel andere leuke onderdelen. Dinsdag 21 februari in de Waterakkers in Heemskerk, voor groep 3 t/m 8.

* Kleuterinstuif: Lekker springen, schommelen, zwaaien, rennen, klimmen en spelen met de ballen o.l.v. de bewegingsconsulenten van Sportservice Kennemerland. Dinsdag 21 februari in de Waterakkers in Heemskerk, voor groep 1 en 2.

* Smashbal: Bij deze clinic, die gegeven wordt door volleybalvereniging Croonenburg, leer je al snel hard smashen en meer volleybal specifieke bewegingen. De Bloemen in Castricum, voor groep 3 t/m 8. Kijk op onze site voor de dag en tijd. 

* Funvolley: De gediplomeerde trainers van volleybalvereniging Croonenburg leren kinderen van 3 tot 6 jaar op een speelse manier bewegen. Denk hierbij aan rennen, gooien, vangen, rollen en veel meer. De Bloemen in Castricum. Kijk op onze site voor de dag en tijd.

Ga naar onze website voor meer informatie en om in te schrijven. Inschrijven kan vanaf 7 februari. Let op, vol = vol. 

sportservice1 sportservice1