Informatieavond dinsdag 3 oktober

ingevoerd op 15-09-2017

Zoals elk jaar organiseren we ook dit jaar de informatieavond. De invulling van de avond is wel wat anders dan wat u wellicht gewend bent:

Dinsdagavond 3 oktober

19.00 Start met de ouders van groep 1 t/m 4. U krijgt uitleg over onze nieuwe wijze van gesprekken voeren (portfolio-gesprekken) en het meegeven van het rapport.

19.30 Ouders van groep 1 t/m 8 kunnen in de klassen van hun kind(eren) binnenwandelen, kennis maken met de leerkracht, materialen bekijken, vragen stellen, enz. U bent vrij om van de ene groep naar de andere te gaan.

20.30 Afsluiting met ouders van groep 5 t/m 8. U krijgt uitleg over onze nieuwe wijze van gesprekken voeren (portfolio-gesprekken) en het meegeven van het rapport.

Als u de informatie over de gesprekken en rapport op de informatieavond van 8 juni al heeft gehoord kunt u ervoor kiezen dit deel van de avond over te slaan of de informatie nog een keer te horen.

We hopen deze avond alle ouders over onze nieuwe ontwikkelingen in te lichten en het bezoeken van de groepen wat minder statisch te maken.

 

portfolio portfolio