Sportnieuws van Team Sportservice Kennemerland

ingevoerd op 24-09-2017

Sportservice Kennemerland heet sinds kort Team Sportservice Kennemerland. Een nieuw logo, nieuwe huisstijl en een vernieuwde website, maar met dezelfde leuke activiteiten als voorheen! Lees hieronder waar je de komende periode aan mee kunt doen! 

Geef je op voor te gekke sporten via de JeugdSportPas (JSP)! 

Alle basisschoolkinderen uit Castricum, Akersloot, Limmen en Heemskerk kunnen zich weer inschrijven voor het eerste blok van de JeugdSportPas (JSP). De lessen starten na de herfstvakantie. Team Sportservice Kennemerland biedt met de JSP kinderen de mogelijkheid met een sport kennis te maken bij een vereniging of organisatie, zonder verdere verplichtingen. Voor € 5,- kunnen kinderen vier lessen meedoen met een sport naar keuze. Ga naar de vernieuwde website www.teamsportservice.nl/kennemerland. Klik op de JSP button voor alle sporten en meer informatie. Inschrijven voor dit blok kan vn 30 september t/m 16 oktober, uitsluitend via de website. VolwassenenSportpas (VSP) 

Ouders opgelet! Ook jullie kunnen voor slechts € 5,- kennis maken met een sport naar keuze zonder verdere verplichtingen. Ga naar de vernieuwde website www.teamsportservice.nl/kennemerland. Klik op de JSP button voor alle sporten en meer informatie. Gratis sporten in de herfstvakantie! 

Kom je gratis sporten in de herfstvakantie met Team Sportservice Kennemerland? Woon of ga jij naar school in de gemeente Castricum of Heemskerk, dan kan je meedoen! Inschrijven kan vanaf 6 oktober op de vernieuwde website www.teamsportservice.nl/kennemerland. 

· Sportinstuif: Twee uur lang lekker sporten en spelen. Er allerlei klim- en zwaaionderdelen, er is een voetbalveld, trefbal toernooi, een saltostoel en heel veel andere leuke onderdelen. Dinsdag 24 oktober, de Waterakkers in Heemskerk, groep 3 t/m 8. 

· Kleuterinstuif: Lekker springen, schommelen, zwaaien, rennen, klimmen en spelen o.l.v. de bewegingsconsulenten van Team Sportservice Kennemerland. Dinsdag 24 oktober, de Waterakkers in Heemskerk, groep 1 en 2. Donderdag 26 oktober, gymzaal de Hogeweg in Limmen, groep 1 en 2. 

· Smashbal en sportinstuif: Volleyballen met VV Croonenburg en daarnaast wordt er lekker gesport en gespeeld tijdens de instuif. Woensdagochtend 25 oktober, Sportcentrum de Bloemen in Castricum, groep 3 t/m 8. 

· Apenkooi 2.0: 1 uur lang het tikspel spelen waarbij je aan touwen kunt zwaaien, van toestel naar toestel moet springen om niet getikt te worden. Donderdag 26 oktober, gymzaal aan de Stijkelstraat in Heemskerk, groep 3 t/m 8.

team sportservice team sportservice