Heel Blosse Typt!

ingevoerd op 22-03-2019

Heel Blosse Typt1

In basisschool de Kerkuil Limmen

op woensdag 10 april 2019 om 14.15 uur

 

Op 10 april 2019 is de 17e internetwedstrijd typevaardigheid van de Internationale Federatie Intersteno op basisschool De Kerkuil in Limmen. Deze typewedstrijd staat onder auspiciën van de Nederlandse landgroep Interinfo.

Wie mag er meedoen?

IEDEREEN! Het maakt niet uit waar en hoe je hebt leren typen. Leerlingen, oud-leerlingen, ouders maar ook leerkrachten zijn van harte welkom om mee te doen.

Wat moet je kunnen?

Kinderen: tot 12 jaar                            150 apm – max. 1% fout

Leerlingen: 13 - 16 jaar                        180 apm – max. 1% fout

Junioren: 17 - 20 jaar                           200 apm – max. 1% fout

Senioren: ouder dan 20 jaar                 240 apm – max. 0,5% fout

Soorten wedstrijden

Moedertaal: je typt in het Nederlands. De wedstrijdtekst duurt 10 minuten.

Meer talen: een echte uitdaging! Er zijn 17 beschikbare talen. Goed te doen zijn: Engels, Spaans en Italiaans. Probeer het maar eens.

De Estafette is een extra onderdeel waaraan je met ten minste drie personen van dezelfde school kunt meedoen.

Hoe kun je oefenen? 

Onbeperkt en gratis op www.intersteno.org, Competitions, Internet Contest, Training with Taki version. Kies voor Nederlands.

Wat kun je winnen?

Door mee te doen, ben je sowieso een winnaar! Voor iedereen is er een herinneringsmedaille en een deelnamecertificaat. De beste drie mogen meedoen aan de NK typen te Almelo in het Heraclesstadion op zaterdag 13 april 2019. Het diploma krijg je van Intersteno. Je komt ook op de internationale ranglijst van Intersteno als je aan de eisen hebt voldaan.

Inschrijven:

Stuur een mail naar: joekespierings@gmail.com. Zij zal doorgeven welke gegevens nodig zijn. Na aanmelding ontvang je (regelmatig) berichten met details zoals trainingsdata en wedstrijdverloop. Inschrijven kan tot 20 maart 2019.

 

Heel Blosse typt Heel Blosse typt