Koningsspelen De Brug 2019

ingevoerd op 27-03-2019

Dit jaar zijn de Koningsspelen op vrijdag 12 april.  

Op deze sportieve dag gaan de kinderen uit de groepen 1 t/m 6 in groepjes, met begeleiding van een ouder, spel- en sportactiviteiten spelen. De spellen worden klaargezet in de sporthal, op het schoolplein, de speelzaal en in schoo             

Het feest start om 8.30 uur op het plein met de officiële opening van de spelen en een warming up om de spieren lekker los te maken. Daarna gaan de kinderen naar hun eigen groep, waar ze worden opgehaald door de begeleidende ouder en samen naar de startactiviteit gaan. Om 11.45 uur sluiten we deze ochtend af op het plein en om 12.00 uur is het feest afgelopen. 

De groepen 5 en 6 hebben ‘s middags een eigen programma. Voor eten en drinken tussendoor wordt gezorgd. Dit hoeft dus NIET te worden meegebracht. 

De kinderen uit de groepen 7 en 8 gaan om kwart over 8 op de fiets naar sportpark Wouterland in Castricum en hebben daar samen met de andere basisscholen uit Castricum en Limmen een sportief programma. Er is deze ochtend in het programma een moment  om samen even iets te eten en te drinken. Dit tussendoortje nemen de kinderen zelf van huis mee. Bij alle activiteiten blijft de klas bij elkaar.  Het programma duurt tot 12.30 uur.  Na deze gezellige ochtend gaan de kinderen op de fiets weer terug naar school waar ze hun zelf meegebrachte lunch opeten. ‘s Middags hebben beide groepen tot 15.15 uur een eigen programma in de klas. 

Deze dag verwachten we de kinderen in sportieve kleding met hier en daar een oranje accent en goede (sport)schoenen op school. We gaan er samen weer een gezellige en sportieve dag van maken en hebben er veel zin in!                           

 

koningsdag 2019 koningsdag 2019