Paasontbijt op de Brug

ingevoerd op 04-04-2019

Op donderdag 18 april hebben alle klassen van De Brug een paasontbijt.

Het is de bedoeling dat elke leerling voor een klasgenoot een ontbijt verzorgt.

 

Dit werkt als volgt:

 

De kinderen van groep 5 t/m 8 vullen ruim een week voor het paasontbijt op school een wensenlijst in waarop zij kunnen aankruisen wat zij lekker vinden. De kinderen van groep 1 t/m 4 krijgen de lijst mee naar huis om het samen met u in te vullen. Deze ingevulde lijsten moeten woensdag 10 april op school terug zijn.

De lijsten worden in een hoge hoed gestopt en vervolgens pakt elk kind er een lijst uit. Deze lijst nemen zij donderdag 11 april mee naar huis. U kunt dan samen met uw kind het ontbijt maken.

Het ontbijt wordt ingepakt in een versierde doos. Het is de bedoeling dat uw kind de doos omtovert tot een vrolijke paasdoos. In de doos doet u het ontbijt en op de doos schrijft u de naam van het kind voor wie het ontbijt gemaakt is.

Uw kind neemt de doos donderdagochtend 18 april mee naar school. Dit is het moment waarop de kinderen elkaar kunnen verrassen met een mooi versierde doos met een lekker ontbijt erin.

 

De kinderen nemen deze dag, net als andere dagen, een hapje en drinken mee voor in de pauze.

 

Mocht het zo zijn dat uw kind op donderdag 18 april ziek of afwezig is, dan is het wel van belang dat het paasontbijt voor de klasgenoot naar school gebracht wordt.

 

We hopen dat wij u voldoende geïnformeerd hebben.      

Als er vragen zijn horen wij het graag!

 

Met vriendelijke groet,

 

Het team van De Brug

paasontbijt paasontbijt