Gratis sporten in de meivakantie!

ingevoerd op 18-04-2019

Kom je ook gratis sporten in de meivakantie met Team Sportservice Kennemerland? Iedereen die in de gemeenten Castricum of Heemskerk woont of naar de basisschool gaat kan meedoen! Inschrijven kan op de website www.teamsportservice.nl/kennemerland. Hier zijn ook alle tijden te vinden.

Sportinstuif de Velst: Anderhalf uur lang lekker sporten en spelen onder leiding van de gymleerkrachten van Team Sportservice Kennemerland. Je kunt er touwzwaaien, schommelen, trampolinespringen, in de saltostoel, voetballen en nog veel meer. Handboogschietvereniging Assumburg is ook aanwezig bij de sportinstuif van groep 5 t/m 8. Dinsdag 30 april, de Velst in Heemskerk, groep 5 t/m 8 (ochtend) en groep 1 t/m 4 (middag). 

Sportieve Escaperoom: Durf jij de uitdaging aan om te ontsnappen uit de sportieve escaperoom? Vind je weg in het avontuurlijke doolhof, los de sportieve puzzels op, kraak de codes en bevrijd jezelf voordat de tijd om is uit de sportzaal!
Woensdag 1 mei, de Velst in Heemskerk, groep 5 t/m 8.

Kleuterinstuif: Klimmen, klauteren, schommelen, zwaaien, springen en spelen o.l.v. de vakleerkrachten van Team Sportservice Kennemerland.
Donderdag 2 mei, gymzaal de Hogeweg in Limmen, groep 1 en 2.

Sportintuif groep 3 t/m 5: Klimmen, klauteren, schommelen, zwaaien, springen en spelen o.l.v. de vakleerkrachten van Team Sportservice Kennemerland.
Donderdag 2 mei, gymzaal de Hogeweg in Limmen, groep 3 t/m 5.

Bootcampen en freerunnen: Houd je van een uitdaging? Doe dan mee met deze combinatieles! Het is niet alleen heel leuk, maar ook goed voor je conditie.
Donderdag 2 mei, speelveld Johannes Poststraat in Heemskerk, groep 3 t/m 8.


Jeugdsportpas (JSP) en Volwassenensportpas (VSP)
Alle basisschoolkinderen en volwassenen uit Castricum, Akersloot, Limmen en Heemskerk kunnen zich weer inschrijven voor het derde blok van de JeugdSportPas (JSP) en VolwassenSportPas (VSP). Met de JSP kunnen kinderen kennis maken met een sport, zonder verdere verplichtingen. Voor € 5,- kunnen vier lessen worden gevolgd bij één van de deelnemende verenigingen of sportorganisaties. De lessen starten na de meivakantie. Ga naar de website www.teamsportservice.nl/kennemerland en klik op de JSP button voor alle sporten en meer informatie. Inschrijven voor dit blok kan van 5 april  t/m 25 april, uitsluitend via de website.

Sportieve groet, medewerkers Team Sportservice Kennemerland

sportservice 1 sportservice 1
sportservice 2 sportservice 2
sportservice 3 sportservice 3
sportservice kennemerland sportservice kennemerland